Cyberveiligheid : versterkt uw veerkracht ...

Nieuwe tools om de veerkracht van uw bedrijf op het gebied van cyberveiligheid te versterken zijn nu beschikbaar op de site van de centre for cybersecurity Belgium. Alle bestaande tools op de Cyber Security Coalition-website zijn bijgewerkt en er zijn nieuwe elementen geïntroduceerd om uw beveiligingsbewustzijnsprogramma’s te begeleiden.


Cyber Security KIT

De Cyber Security KIT werd samengesteld door de Cyber Security Coalition en het Centrum voor Cybersecurity België. Met deze KIT willen we in de eerste plaats kleine en middelgrote ondernemingen en organisaties helpen hun werknemers te sensibiliseren over cyber security. Cyber fraude zal de komende jaren ongetwijfeld toenemen. met z’n allen hiertegen wapenen.


  • De 4 bestaande modules in de Cyber Security KIT over wachtwoorden, phishing, social engineering & de GDPR. Elk thema bevat een korte PowerPoint met een test en een screensaver/poster voor uw interne campagnes.
  • NIEUWE module over veilig thuiswerken in de Cyber Security KIT : zeer actueel.

Safe Homeworking

Een Kahoot! spel over Safe Homeworking : te spelen in kleine teams. Met dit spel brengt u dit beveiligingsthema op een zeer toegankelijke manier naar uw organisatie. Geef ons uw feedback via het nieuwe evaluatieformulier dat we hebben geïntroduceerd.


KMO Security Scan


De KMO Security Scan is herzien : u beantwoordt een korte vragenlijst en krijgt een gepersonaliseerd portret en advies voor het beveiligingsprogramma van uw organisatie. Zo kan u zelf testen hoe goed de bestanden en computerinfrastructuur van uw organisatie beveiligd zijn. Na de veiligheidsscan krijgt u een aantal praktische tips die u alvast op weg kunnen helpen.


Startende organisaties


Ook de Security Basics voor Startende Organisaties / Bedrijven zijn geactualiseerd.


Bron : CCB, "NIEUWE TOOLS OM DE VEERKRACHT VAN UW BEDRIJF OP HET GEBIED VAN CYBERVEILIGHEID TE VERSTERKEN"


Meer info ?



Mots clés

Articles recommandés

De nieuwe premies voor Brusselse zelfstandigen en kmo’s zijn er!

6 knelpunten én oplossingen voor een circulaire economie

E-Procurement : kmo’s kunnen makkelijker dan ooit werken voor de overheid