AccountancyVandaag en Boekhouderstotaal smelten samen: een Innovatieve wending in de Vlaamse accountancywereld?

Boekhouderstotaal en AccountancyVandaag hebben besloten om hun krachten te bundelen, waarmee een nieuw hoofdstuk in de Vlaamse accountancysector wordt geopend. De fusie betekent niet alleen een uitgebreid niche-aanbod, maar brengt ook nieuwe mogelijkheden en formaten. Wat staat er op de agenda?

Wat Betekent de Fusie?

Koen De Herdt van AccountancyVandaag en Thomas Leeters, voorheen van Boekhouderstotaal, hebben hun expertise samengevoegd. Het resultaat is een versterkte gemeenschap met meer mogelijkheden, waaronder nieuwsbrieven, tijdschriften en een breed scala aan online kanalen. De fusie moet accountants helpen hun werk efficiënter te doen.

Waarom is dit belangrijk?

De fusie komt tegemoet aan de behoefte om alle relevante informatie op één centrale plaats aan te bieden. Eerder was er veel overlap tussen de twee platformen. Accountants vinden nu alles wat ze nodig hebben op één plek: AccountancyVandaag.

Wat kunnen we verwachten?

Koen De Herdt kondigde aan dat nieuwe formats, podcasts en opleidingen worden gelanceerd. Daarnaast worden er masterclasses duurzaamheid voor accountants georganiseerd. Een brede waaier van onderwerpen zoals software en technologie, management, automatisering en AI komen aan bod.

Hoe zal dit werken?

Het team achter AccountancyVandaag bestaat uit copywriters, grafisch ontwerpers, webdesigners en een fotograaf. Daarnaast kunnen ze rekenen op loyale partners die vanaf het begin bij het project betrokken waren.

Toekomstplannen

AccountancyVandaag is niet alleen beperkt tot het Nederlands. Er zijn plannen om in 2024 ook een Franstalig aanbod te lanceren, zodat het hele land kan worden bereikt.

De fusie van Boekhouderstotaal en AccountancyVandaag markeert een significante ontwikkeling in de Vlaamse accountancysector. Door het bundelen van krachten wordt niet alleen het bestaande aanbod uitgebreid, maar ook de weg vrijgemaakt voor innovatieve formats en bredere samenwerkingen. Het toekomstbeeld is helder: AccountancyVandaag wordt het one-stop-shop platform voor accountants in Vlaanderen en op termijn in heel België.

Mots clés

Articles recommandés

Bestrijden van greenwashing !

Opening Biztax aanslagjaar 2024