Congres 2021-2022: het programma is open!

Velen onder u hadden het misschien niet verwacht maar het congres zal opnieuw doorgaan. Wij verwelkomen u van harte op maandag 9 en dinsdag 10 mei. Het grootste evenement van de economische beroepen behoudt zijn DNA: ontmoeting, uitwisseling en opleiding. Mis het niet!

Mocht u toch nog twijfelen, neem dan snel onderstaande informatie door en u zal overtuigd raken van deze nieuwe voorjaarseditie.

  1. Het congres zal fysiek doorgaan en zonder covid-beperkingen. Het langverwachte moment waarop we onze collega's, confraters, deskundigen en leveranciers opnieuw kunnen ontmoeten!
  2. Het thema van deze editie is "Tomorrow @ Work". Een subtiele mix van de twee kernpunten van ons beroep, aan het einde van de gezondheidscrisis: human resources en innovatie.
  3. Er zijn opnieuw talrijke conferenties. Tijdens de Dream team conferenties ontmoet u de beste experts van het moment, tijdens de sessies "30 minuten om te overtuigen" kan u kennis maken met de beste technologische oplossingen die op de markt beschikbaar zijn, de sessies "To the points" zijn interactieve lounges gewijd aan het thema van dit jaar. Tenslotte biedt het auditorium 2000 ons de mogelijkheid content in verschillende formats te presenteren om een zo groot mogelijk publiek te behagen.
  4. Het programma is open. Dit betekent dat u via uw inschrijving nu de mogelijkheid hebt om uw programma samen te stellen. Wees er snel bij !
  5. Maak ook tijd vrij voor de nocturne, die voor het eerst sinds de oprichting georganiseerd wordt. Kom het congres ontdekken tijdens de feestelijke en gezellige nocturne.

Mots clés