De ITAA-verkiezingen zijn een geweldige opportuniteit om onszelf opnieuw centraal te stellen. Dit is uw kans om te reageren!

Vandaag woensdag 5 april, besloot het Forum For the Future, in het gezelschap van vele geëngageerde actoren, een campagne te lanceren, maar ook een uitnodiging, die ons allemaal aanbelangt.


Anders, is dat mogelijk?

De verkiezingen naderen met rasse schreden, en wij geloven, samen met een heel aantal beroepsbeoefenaars, dat "Anders" is wat ITAA in 2023 nodig heeft!

Na de fusie is de tijd aangebroken om verder te gaan dan "de instelling die met zichzelf bezig is", om ons opnieuw te focussen op het kloppend hart van onze sector met een instelling die ten dienste staat van alle beroepsbeoefenaars.


Wilt u ook een "Ander" ITAA? Laat van u horen.

Plaats de bijgevoegde “A” op uw LinkedIn- of Facebook-profielfoto en maak kenbaar dat u voor een Andere wereld kiest!

Een verkiezingscampagne betekent voor ons in de eerste plaats dat alle beroepsbeoefenaars hun democratische rechten effectief kunnen uitoefenen. Anders gezegd: confrators boven!

"Anders - Autrement" is het symbool van een democratische vernieuwing, maar vooral het ontstaan van een andere stijl, van een aangescherpte ambitie. Kan het nieuwe ITAA in 2023 verrijzen?


Jullie zijn de actoren en beslissers in de sector. Laat van u horen!

Onderneem vandaag nog actie. Daag ons uit als u dat wil. Maar vooral, draag deze dynamiek waar we met enthousiasme en overtuiging aan hebben gewerkt een warm hart toe!

En vergeet het niet: de wereld is van ons!

Mots clés

Articles recommandés

1 mei bingo-factcheck

De federale Ombudsman vraagt actie om het vertrouwen met de burger te versterken

Dienst voor de Intellectuele Eigendom : het jaarverslag voor 2023 is zojuist gepubliceerd