De nieuwe premies voor Brusselse zelfstandigen en kmo’s zijn er!

Realiseer uw projecten dankzij de nieuwe premies van het gewest en krijg tot 80% terugbetaald van de kosten die uw bedrijf maakt!

Bent u een kandidaat-ondernemer of runt u al een onderneming in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Check dan het nieuwe gamma van gewestelijke premies!
Premies om uw investeringen te boosten: uitvoering van werken aan uw bedrijfspand, verwerving van vastgoed voor uw professionele activiteit, aankoop van materiaal om uw kantoren toegankelijker of veiliger te maken, enz.

Raadpleeg de premies "Investeringen"


Premies om een beroep te doen op experten: nood aan een strategische analyse van uw businessplan, aan webshopontwikkeling, aan beveiliging voor uw website, enz.

Raadpleeg de premies "Expertise en externe diensten"


Premies om uw teams te ontwikkelen: door aan te werven, door uw medewerkers (of uzelf) opleidingskansen te bieden, om hun competenties te doen erkennen, enz.

Raadpleeg de premies "Aanwerving en Opleiding"


Zet koers naar economische transitie

Dankzij premieverhogingen tot 45% ondersteunt het gewest bedrijven die zich inzetten voor meer voorbeeldigheid op zowel sociaal als milieuvlak.

Raadpleeg onze nieuwe premies voor "Economische transitie" en premies "Mobiliteit lage uitstoot" om u aan te moedigen uw bedrijf op deze vlakken verder te ontplooien.

Controleer meteen of u aan de voorwaarden voldoet en vraag een of meerdere premies aan!


Nood aan meer info?

Binnenkort organiseren we enkele webinars via Teams, de eerste vindt plaats op 23 april. Save the date en hou onze website in het oog voor meer info!


Ontdek al nieuwe premie


Mots clés

Articles recommandés

Inflatie in stijging : 4,9% in april ten opzichte van 3,8% in maart en 3,6% in februari.

April 2024 : 925 faillissementen worden door de ondernemingsrechtbanken geregistreerd.