E-facturering - lijst met conforme softwareoplossingen gepubliceerd

Om u te helpen de nodige software te vinden die u kan helpen om u voor te bereiden op de verplichting tot gebruik van gestructureerde elektronische facturen, heeft de Fod Financien een lijst met conforme softwareoplossingen gepubliceerd(This hyperlink opens a new window).

Om gestructureerde elektronische facturen te kunnen verzenden, ontvangen en verwerken in uw boekhoudsysteem, hebt u software nodig die verbonden is met het Peppol-netwerk.

Misschien kan dat al met uw huidige boekhoud- of facturatiesoftware. Dan bent u al voorbereid voor de verplichting die ingaat vanaf 1 januari 2026.

Hebt u nog geen aangepaste software? Dan vindt u in de lijst hieronder de software-oplossingen die u hierbij kunnen helpen. U vindt er diverse types software. Software die alleen e-facturen kan verzenden, software die e-facturen kan verzenden en ontvangen of software die de e-facturen ook meteen kan verwerken in uw boekhoudsysteem.

Lijst met conforme softwaretoepassingen

Bent u softwareleverancier en staat uw software nog niet in deze lijst met conforme softwaretoepassingen? Meld u dan via het aanmeldformulier aan voor opname op deze lijst en we voegen uw software toe.

DISCLAIMER

De FOD Financiën publiceert deze lijst als dienstverlening voor eindgebruikers en als stimulans voor de IT-sector om oplossingen te bieden om ondernemingen te helpen om te voldoen aan de verplichting tot gebruik van gestructureerde elektronische facturen vanaf 1 januari 2026. De FOD Financiën kan echter niet aansprakelijk gesteld worden in geval van schade. Een vermelding van software op deze lijst houdt geen inhoudelijke beoordeling, kwalitatieve beoordeling of certificering door de FOD Financiën in. De FOD Financiën beveelt geen enkel product of geen enkele softwareleverancier aan. De correctheid van de gegevens is de verantwoordelijkheid van de onderneming die de software heeft aangemeld. Deze lijst is ook niet allesomvattend. Enkel toepassingen die zijn aangemeld zijn opgenomen.

Mots clés

Articles recommandés