HAPPY 2024 !

Iedereen is het erover eens: de laatste dagen van het jaar zijn speciale tijden, tijden om te delen, om de balans op te maken, van confraterniteit, ontspanning en positieve energie?

Het is een tijd om goed voor onszelf te zorgen, een tijd om na te denken over het verleden en met sereniteit naar de toekomst te kijken.


Nogmaals, dank u wel!

Nu we de bladzijde van een jaar, dat ons niet enkel rust en sereniteit heeft gebracht, omslaan kunnen we terugblikken op de hoogtepunten van de afgelopen twaalf maanden. Voor de Stichting Forum for the Future was het een jaar, rijk aan uitdagingen en realisaties.

Daarom willen we iedereen die hun vaardigheden en verantwoordelijkheden, ten behoeve van onze gemeenschap, binnen het Forum for the Future hebben ingebracht,
bedanken.

Auteurs, debaters, organisatoren, communicatoren, managers, gebruikers van onze diensten, partners, ...., steeds meer mensen dragen hun steentje bij: 7019 mensen hebben zich geregistreerd in 2023, een nieuw record!

In ieders belang en omdat elk gebaar telt, hebt u de forumgemeenschap een echte impuls en een krachtig enthousiasme gegeven: energie, innovatie en engagement.


Aan uw zijde


Wees gerust: onze boodschap voor 2024 is net zo duidelijk en ondubbelzinnig en anticipeert op de behoefte aan connectiviteit en digitalisering: we zullen harder werken dan ooit. We zijn nu al zeker van twee dingen: digitaal, als sleutelwoord in onze activiteiten, en operationele uitmuntendheid, als cruciale dynamiek en dagelijks leidmotief. Dit alles in een open, veelzijdige en constructieve omgeving....

Door innovatieve technologieën te ontwikkelen die aangepast zijn aan nieuwe uitdagingen, staan wij aan uw zijde in alle domeinen van ons aanbod, met de nadruk op solide en gediversifieerde voorstellen, met inspirerende trajecten van getuigen.

We gaan ook de uitdaging aan om u te verrassen, met niet te missen aankondigingen en evenementen ... Kortom, de hoofdgedachte van onze strategie is om u centraal te stellen, terwijl we vertrouwen op u, uw waarden en uw betrokkenheid.

Met u aan onze zijde hebben we er alle vertrouwen in dat we de vaart erin kunnen houden.

Vandaag de dag staat het beroep voor tal van uitdagingen met een grote impact: digitalisering, de inzet van kunstmatige intelligentie, duurzaamheid en klimaat, verantwoordelijkheid voor gegevensbeheer... Het zijn evenveel uitdagingen als kansen. Om er een gezamenlijk succes van te maken en voorop te blijven lopen, is het algemeen bekend dat opleiding, uitwisseling en het delen van kennis belangrijk zijn.

Met deze aanpak om onze activiteiten te moderniseren en efficiënter te maken, is het een understatement om te zeggen dat we ernaar uitkijken om u in 2024 te verwelkomen op een van onze evenementen, onze opleidingen, ons virtueel congres... of gewoon om u te ontmoeten in onze blog/e-news.

Via het Forum for the Future zijn er vele en gevarieerde mogelijkheden om uw digitale identiteit te versterken, door middel van trainingen, debatten over innovatieve en pragmatische voorstellen...


Het allerbeste voor u ...


Deze welverdiende winterpauzes staan synoniem voor lichtheid, delen en pure gezelligheid. Mogen de volgende 12 maanden synoniem zijn voor succes en een goede gezondheid. We wensen u het allerbeste voor uw professionele en persoonlijke projecten.

Onze volgende afspraak staat al gepland op dinsdag 9 januari om 8 uur: een nieuwe editie van ons e-news zal terug te vinden zijn in uw mailbox.

Mis deze wekelijkse bijeenkomst, die nu elke dinsdagochtend plaatsvindt, niet. Veel leesplezier bij uw kopje koffie.

Mots clés

Articles recommandés

De volgende federale regering moet nog meer aandacht hebben voor duurzame ontwikkeling in het beleid

Een telefoontje van “Card Stop”? Opgepast, dat is fraude!

Pillar 2 - opening systeem verplichte notificatie voor mno-groepen en omvangrijke binnenlandse groepen : praktische modaliteiten !