Heeft u nog niet voldoende uren permanente vorming? Schrijf u dan zeker in voor het FFF 2020!

Gezien dit bijzondere jaar, dat volledig getekend werd door covid-19, is het zeer waarschijnlijk dat u nog geen 40 uren permanente vorming kon volgen, zoals het ITAA voorschrijft.


Herinnering: 120 uren over een periode van 3 jaar


Het volgen van permanente vorming a rato van 40 uren per jaar, met een spreiding van 120 uren over 3 jaar (en een minimum van 20 uren per jaar) is een verplichting. Daar wordt geen afwijking op toegestaan! De verplichting om u continu bij te scholen, draagt ook bij tot een kwaliteitsvolle dienstverlening.


Digitaal vs. fysiek


In het verleden kon slechts een deel van de vorming digitaal worden gevolgd, aan de hand van het zogenaamde ‘e-learning’. In 2020 (en vermoedelijk ook in 2021) werd dit aangepast aan de covid-19-situatie: u mag nu 40 uren exclusief digitale vorming volgen!


Het congres: een mooi aanbod gespreid over 4 dagen


Met 150 conferenties in 2 talen, kan u tot 8 uren permanente vorming per dag volgen tijdens het congres.


Om hiervoor in aanmerking te komen dient u zich wel in te schrijven, een programma samen te stellen en een keuze maken uit de talrijke mogelijkheden: de conferenties van het dreamteam, van het ITAA, in het kader van ‘ondernemers’, demonstraties en breakout-sessies (debatten).


Indien u het online tv-kanaal volgt, kan u ook een attest voor permanente vorming ontvangen, indien u weliswaar online bent.


Het ITAA biedt de mogelijkheid om gratis 8 uren permanente vorming te volgen !


Het ITAA biedt 8 uren permanente vorming aan op donderdag. Het panel van conferenties is iets beperkter, maar van zeer goede kwaliteit en met zeer relevante thema’s. Maak gebruik van dit aanbod!


Wil u meer volgen? Of elke dag een stukje meepikken, of net gebruikmaken van een hele dag?

Kies voor het 4-dagen-ticket aan een scherpe prijs: voor dit budget volgt u meestal slechts een vorming van 2 uur.


Bent u overtuigd van ons aanbod ?

Tot binnenkort !

Mots clés

Articles recommandés