Het dreamteam van het FFF, het hele jaar door!


Het is zover: het Forum start met een nieuw initiatief op verzoek van de sprekers, maar uiteraard ook van u, economische beroepsbeoefenaar.

Vanaf 3 mei zal u met regelmaat een nieuwsbrief ontvangen van onze stichting, waarin u bijdragen zal kunnen lezen van onze auteurs. In een duidelijke, goed leesbare stijl en steeds met het oog op de actualiteit, zal u gratis kunnen beschikken over technische inhoud, een onderbouwd advies, theoretische achtergrond of eenvoudigweg praktische informatie.

Het fiscale dreamteam is samengesteld uit vooraanstaande professionals, over het algemeen met een fiscale achtergrond, die elk jaar deelnemen aan het congres voor de economische beroepsbeoefenaars en met veel enthousiasme hun expertise delen. Sinds 2012 dragen zij ook jaarlijks bij tot een handboek dat tijdens het congres wordt uitgegeven. In 2017 telde de uitgave meer dan 700 bladzijden!

Onze stichting besteedt veel aandacht aan de noden die u vandaag ondervindt, en die zich in de toekomst aandienen. Een constante aanwezigheid aan uw zijde, en een periodieke kwaliteitsvolle inhoud zijn verwachtingen die u ons meedeelde. Hier komen we dan ook graag aan tegemoet.

Het Forum for the Future viert dit jaar zijn 10-jarig bestaan. Dit is alvast de eerste mooie verrassing die wij voor u in petto hebben in aanloop van het congres van november 2018. Een jubileum dat niet ongemerkt voorbij zal gaan! Deze inhoud wordt u gratis aangeboden, mits u zich inschreef voor onze abonneelijst.

Wij wensen u veel leesplezier en werkvreugde toe!

Met vriendelijke groet,

   Tags

   • Dream Team
   • Fiscaliteit
   • Forum for the future
   • Nieuwsbrieven
   • belastingadvies
   • fiscalisten