Jan Tuerlinckx wordt voorzitter van de Stichting Forum For the Future!

Al bijna 15 jaar is het de missie van FFF om de toekomst binnen het beroep te promoten, het uithangbord voor de sector te zijn en verandering op gang te brengen door middel van een debat, uitwisseling en opleiding.

Nog steeds gedreven door hetzelfde DNA, streeft het FFF ernaar zichzelf voortdurend heruit te vinden en dit met eigen antwoorden op maatschappelijke en economische uitdagingen... door voortdurend te innoveren.

Om vooruit te komen heeft de Stichting een nieuw team opgericht met nieuwe ambities en een nieuwe dynamiek, waarbij ze zich voortaan zal richten op economische en juridische beroepen en waarbij inhoudelijke, communicatieve en educatieve oplossingen worden aangereikt om onze professionals te helpen de gewenste expertise te bereiken in plaats van de expertise die hen wordt opgedrongen.

Het is in deze context, maar ook in haar wens om dichter bij de Vlaamse realiteit te staan, dat de Stichting Forum For the Future met veel enthousiasme de benoeming van Jan Tuerlinckx als co-voorzitter verwelkomt.

Als fiscaal advocaat met een bewezen staat van dienst wil Jan Tuerlinckx een nieuwe wind en een “noordelijk” accent brengen in België's grootste stichting van economische en juridische beroepen.

Zijn kracht komt voort uit zijn professionele inzet.

Ondanks het feit dat Jan Tuerlinckx stichtend vennoot is van één van de bekendste fiscale advocatenkantoren van België met name Tuerlinckx Tax Lawyers, heeft hij toch bijzondere voeling met de cijferberoepers, waarbij hij onder meer nauw betrokken is bij de Antwerpse beroepsvereniging WeLearn met wie initiatief werd genomen een lijvig onderzoeksrapport op te stellen rond de problematiek van de aangiftetermijnen in de sector.

Deze Raad van Bestuur verwelkomt ook Jean-Marc Delporte, voormalig administrateur-generaal van de FOD Financiën en huidig voorzitter van de Hoge Raad voor Economische Beroepen. Zijn ervaring, zijn invloedrijk netwerk en zijn professionele inzet zijn intact gebleven en zullen een nieuwe aanwinst zijn voor onze stichting. Tot slot zet Roger Lassaux, voormalig Directieadviseur van IAB, zijn technische expertise en kennis van de sector om in de wekelijkse en indrukwekkende blog van de stichting.

Terwijl het bestuur verder aangroeit, is het team onder leiding van Stéphane van der Wielen volledig hernieuwd.

Het team streeft voortdurend naar innovatie terwijl de oprichters van het FFF terzelfdertijd herinnerd worden aan de mooie en spannende begindagen

Wedden dat het beste nog moet komen...?!

Mots clés