KPMG in België en Odoo breiden partnerschap uit om klanttransformatiereizen te verbeteren

KPMG in België, het snelst groeiende Big Four-bedrijf van het land, en Odoo hebben de uitbreiding van hun partnerschap aangekondigd. Wat begon als een samenwerking op het gebied van real-time boekhouding, is nu uitgegroeid tot een uitgebreide transformatie- en implementatie-alliantie. Deze strategische stap stelt beide bedrijven in staat om beter tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van hun klanten en een naadloze alles-in-één service te leveren.

Klanten van KPMG in België, die al gebruikmaakten van de boekhoudservices van Odoo in het kader van het vorige partnerschap, hebben een sterke behoefte geuit aan een breder scala aan zakelijke diensten die door Odoo worden aangeboden. Gezien de toenemende vraag naar naadloze en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen, hebben KPMG en Odoo de krachten gebundeld via een strategische alliantie om beter in te spelen op de nieuwe eisen van de markt.

Julien Stocq, verantwoordelijk voor de Odoo-alliantie bij KPMG in België, benadrukt het succes van hun oorspronkelijke samenwerking: "Onze initiële samenwerking met Odoo op het gebied van real-time boekhouding heeft al veel succes laten zien. We hebben de oplossing zien werken voor veel klanten het afgelopen jaar, en het heeft zich bewezen als flexibel, schaalbaar en aanpasbaar aan de zakelijke context van middelgrote en grote ondernemingen."

Door de expertise van KPMG op het gebied van bedrijfs- en digitale transformatie te combineren met de geavanceerde oplossing van Odoo, kunnen beide bedrijven nu uitgebreide oplossingen bieden die zijn afgestemd op de uiteenlopende behoeften van de klanten van KPMG. Sébastien Bruyr, Chief Operating Officer van Odoo, benadrukt het belang van deze samenwerking: "Deze samenwerking is een spannende kans voor ons om de aanwezigheid van Odoo op de middelgrote en zakelijke markt te versterken, terwijl KPMG beter kan inspelen op de behoeften van haar klanten in deze voortdurend veranderende zakelijke omgeving. We zijn oprecht enthousiast over de mogelijkheden die deze alliantie biedt."

Anthony Van de Ven, Hoofd Allianties bij KPMG in België, benadrukt het allesomvattende karakter van de alliantie: "KPMG is het eerste Big Four-bedrijf in België dat zo'n uitgebreide alliantie met Odoo opbouwt. Dankzij onze multidisciplinaire teams en uitgebreide branchekennis kunnen we verder gaan dan alleen de technische implementatie en bedrijven helpen bij hun volledige transformatiereis. We zijn verheugd dat deze nieuwe samenwerking met Odoo onze klanten in staat stelt te profiteren van de synergie tussen hun geavanceerde technologie en onze advies- en transformatie-expertise."

Met dit uitgebreide partnerschap zijn KPMG in België en Odoo goed gepositioneerd om hun klanten een krachtige combinatie van branchekennis, expertise op het gebied van bedrijfstransformatie en geavanceerde softwareoplossingen te bieden. Deze samenwerking zal innovatie, efficiëntie en groei stimuleren voor bedrijven in verschillende sectoren.

Over KPMG in België
Met 1.900 medewerkers verspreid over het hele land biedt KPMG in België uw bedrijf persoonlijke en multidisciplinaire ondersteuning op het gebied van audit, accountancy, fiscaal en juridisch advies. We ondersteunen ook een breed scala aan managementdiensten, van operationele efficiëntie en kostenbeheersing tot digitale transformaties, risicobeheer en advies bij transacties. Onze lokale consultants zullen u ondersteunen dankzij hun kennis en het gebruik van innovatieve tools om u te helpen bij het aangaan van al uw uitdagingen.

Mots clés

Articles recommandés

Duurzaam ondernemen in Brussel

Zelfs justitie kan bijdragen aan productiviteitsgroei

Bedrijfscashflow: hoe kun je die verbeteren?