Luc De Brabandere: een bedrijfsfilosoof op het Congres!

Luc de Brabandere is een Belgische ingenieur, die aan de slag is als bedrijfsfilosoof! Hij is in de managementwereld vooral bekend door de verschillende boeken waaraan hij (mee)werkte.


Luc De Brabandere combineerde zijn passie voor wiskunde en informatica met een passie voor creativiteit. Sinds 1990 schiet Luc De Brabandere regelmatig directieteams te hulp met een frisse blik of management-ondersteuning.


In 2001 werd hij lid van de Boston Consulting Group als vice-president en expert in veranderingsmanagement binnen organisaties. Hij is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van creativiteit. Daarnaast richtte hij, samen met Olivier Saive, het bedrijf Cartoonbase op, een communicatiebureau dat voor bedrijven werkt via tekeningen en video’s.


Luc De Brabandere is auteur of co-auteur van 12 boeken, die uitgroeiden tot referentiewerken.


Luc De Brabandere wordt als spreker uitgenodigd op tal van conferenties en seminaries waar hij zijn ideeën uiteenzet. Tijdens de openingszitting van het congres geeft hij ons zijn visie op creatief denken voor de economische beroepen. De openingszitting gaat door op woensdag 21 november om 18.00 uur.

Mots clés

Articles recommandés

Persconferentie: aangifte in de personenbelasting 2024 van uit elk hoek

Pensioenhervorming is gestemd: knelpunten en wervante sites

REinvent: elke crisis brengt opportuniteiten met zich mee !