Maak het verschil: jouw stem telt bij deze cruciale Algemene Vergadering ITAA!

Stel je voor: een kamer vol met individuen die elk de macht hebben om de koers van onze organisatie te beïnvloeden. Dat is precies wat er gebeurt tijdens een algemene vergadering, en jouw aanwezigheid en stem zijn daarom van onschatbare waarde.

Laten we eens duidelijk zijn: jouw stem maakt het verschil. Het is niet alleen een symbool van betrokkenheid, maar het is een daad van kracht. Het is jouw kans om invloed uit te oefenen, jouw belangen te verdedigen en de richting van onze organisatie te helpen bepalen.

Zeker nu het ITAA een jaar afsluit met verlies en nog meer verlies in de begroting opneemt!

We begrijpen dat sommigen misschien denken dat hun individuele stem er niet toe doet. Maar niets is minder waar. Elke stem draagt bij aan de collectieve stem van onze gemeenschap. Samen vormen we een krachtige stem die gehoord moet worden.

Door deel te nemen aan de stemmingen tijdens een algemene vergadering, laten we zien dat we betrokken zijn bij het reilen en zeilen van onze organisatie. We tonen onze verantwoordelijkheid als leden en aandeelhouders en laten het bestuur zien dat we actief willen bijdragen aan het besluitvormingsproces.

Maar laten we niet alleen focussen op onze plichten; laten we ook de kansen benadrukken die een algemene vergadering biedt. Het is een kans om nieuwe ideeën naar voren te brengen, om onze stem te laten horen en om verandering te bewerkstelligen. Het is een gelegenheid om onze gemeenschap te versterken en onze organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

Dus laten we samenkomen, niet alleen als individuen, maar als een krachtige gemeenschap van gelijkgestemde individuen met een gemeenschappelijk doel: een gezond financieel beleid van het ITAA.

Laten we onze stemmen horen en de toekomst van onze organisatie vormgeven op een manier die ons allen ten goede komt.

Registreer je deelname via het ITAA-portaal vóór 20 april voor de algemene vergadering van DONDERDAG 25 april 2024 om 14u.

Maak het verschil. Laat jouw stem horen. Jouw betrokkenheid is wat onze organisatie levendig en bloeiend houdt. We rekenen op jou!

Mots clés

Articles recommandés

Nieuw KB over ergonomie op het werk en de preventie van MSA

Knelpunten ….

Staatsbons - Uitgifte van 4 juni 2024 - Aankondiging