Niet deelnemen aan het congres? Wat een gemiste kans!

Wij geven u graag 5 goede redenen om deel te nemen aan het congres:



1/ Het grootste forum voor opleiding en uitwisseling in België anno 2020.


Ongelooflijk, toch? Het Forum zal dit jaar het grootste digitaal event zijn van het jaar, met meer dan 200 sessies gespreid over 4 dagen. Dat deed nog geen enkele organisatie het Forum voor. En met zo’n uitgebreid aanbod, is het onmogelijk om uw gading niet te vinden!



2/ De niet te missen experts van ons beroep maken deel uit van ons team


U kent hen ook onder de naam ‘dreamteam’. Een indrukwekkende lijst uitzonderlijke experts op vlak van fiscaliteit, boekhouding, economie of zakelijk recht. Maar ook dit jaar zijn er experts aanwezig op vlak van ondernemingen; ondernemers dus!



3/ Uren die worden erkend door het ITAA


We komen uit een moeilijke periode, gekenmerkt door covid-19. Mogelijk heeft u daardoor niet voldoende uren permanente vorming gevolgd. Dankzij het FFF hoeft u zich hierover geen zorgen te maken: u kan 1, 2 of veel meer uren permanente vorming volgen. Feitelijk kan u alle nodige uren permanente vorming volgen gedurende 4 dagen.



4/ Online vormingen via een nieuw, gebruiksvriendelijk platform


Het nieuwe platform dat wordt gebruikt door het FFF is bijzonder aantrekkelijk. Het werd vorige week voor het eerst in gebruik genomen, en mocht heel wat positieve reacties ontvangen. Het platform is eenvoudig, interactief en kwaliteitsvol: 3 kenmerken waardoor u uw weg in het digitale congres zal vinden!



5/ De eerste formule kost niets!


Dat is de magie van het FFF. Met de commerciële partners, maar ook en vooral in samenwerking met de beroepsbeoefenaars: dankzij het ITAA kan u gratis 8 uren permanente vorming volgen. Dat aan u laten voorbijgaan, is gewoonweg een gemiste kans! Maak gebruik van dit mooie aanbod!



>>> Het is nu of nooit! Het congres gaat deze week door.
>>> Schrijf u in met een muisklik!



Mots clés