​OECCBB en KVABB geven krachtige steun aan Forum For the Future

Na de publicatie vorige week over de vernieuwing van de raad van bestuur, kondigen de OECCBB en de KVABB gezamenlijk hun steun aan voor de stichting en haar virtuele congres in november (30/11 en 01/12). Deze steun wordt gerechtvaardigd door de relevantie van het evenement en het duidelijke historische belang ervan voor al onze vakmensen.
Door te besluiten om aan dit congres deel te
nemen, bieden de twee verenigingen hun leden gratis toegang tot het evenement, zoals het ITAA in het verleden ook deed.

De Stichting Forum For the Future doet al bijna 15 jaar fantastisch werk voor onze professionals. Als grootste Franstalige opleidingsorganisatie van het land nemen wij enthousiast en vastberaden onze plaats in naast de Stichting om onze leden aan het eind van het jaar bevoorrechte toegang te bieden.

--Gérard Delvaux, voorzitter van OECCBB

Samen met de OECCBB zullen we tijdens de twee dagen van live-uitzending de stem van de professionals verdedigen in de Direct-TV Show van de Stichting en de zorgen en problemen van onze sector doorgeven aan de politieke wereld, maar ook aan economische, fiscale en bedrijfsfiguren. Op die manier zullen we ook onze verschillen en onze strijd markeren.

--Ludo Van den bossche, voorzitter van KVABB-CRECCB

Het Forum is een medium, een echokamer in voortdurende evolutie. Als gastheren van de "maandag Actua | Actu du jeudi" zien wij dat er een groeiende behoefte is aan dynamische uitwisselingen die gebruik maken van de nieuwste technologieën en een groeiend virtueel publiek aantrekken. Dankzij de steun van het OECCB en de KVABB kunnen wij de eisen van het beroep naar voren brengen en de debatten van het beroep met meer legitimiteit leiden. Daar zijn we heel blij mee.

--Jan Tuerlinckx en Emmanuel Degrève, covoorzitters van het Forum for the Future


De FFF, OECCBB en KVABB dragen vandaag de stem van bijna 6.000 actieve professionals die maar één ding vragen: een mobilisatie rond hun problemen en moeilijkheden. Erover praten om uit te nodigen tot oplossingen, zit duidelijk in ons DNA. Onze vakmensen willen dat hun echte zorgen worden aangepakt, buiten alle politieke belangen om. Het Virtuele Congres is een nieuwe en prachtige gelegenheid om dit samen te doen.

Concreet zullen de leden van de 3 organisaties gedurende de twee dagen gratis en onbeperkt toegang hebben tot de live TV-show. Dit pakket, ter waarde van 79 euro, wordt hen gratis aangeboden.

De Stichting verheugt zich erop om begin november nog een spannende aankondiging te kunnen doen.

We kijken alvast uit naar het volgende deel...

Mots clés