REinvent: elke crisis brengt opportuniteiten met zich mee !

Dankzij mannen en vrouwen, elk expert binnen hun vakgebied, gedreven door de wil om dingen te verwezenlijken en door hun visie op de wereld te delen, kunnen we samen een zinvolle verandering tot stand brengen.

De afgelopen 14 jaar heeft Forum For the Future zich ingezet om de sector het beste uithangbord aller tijden te bieden. Het is onze trots, onze passie, dat is wat we gerealiseerd hebben.

Het pas van de vernieuwing

Na het uitstel omwille van de terroristische aanslagen, de moeilijkheden tijdens de gezondheidscrisis, en een wereld in volle verandering, slaat de Stichting FFF de weg in van vernieuwing, door te kiezen voor een nieuwe dynamiek die gericht is op de begunstigden en hun toekomst!

Een altruïstische positionering, die aanzet tot luisteren, waarden verdedigt en bijdraagt aan de professionele ontwikkeling van collega's. De sector heeft het hard nodig!

Samen de uitdagingen aangaan

Op 30/11 en 01/12 nodigt het nieuwe team van het Forum u uit om twee uitzonderlijke dagen bij te wonen. Binnen onze communauteit krijgt u er een band met uw collega's, een direct contact met economische denkers, politieke leiders of vooraanstaande experts. Verschillende mogelijkheden om te debatteren over onderwerpen die de kern vormen van de huidige actualiteit en/of direct van invloed zijn op onze nabije toekomst.

  • Wist u bijvoorbeeld dat vertegenwoordigers van de commissie financiën, in aanwezigheid van haar voorzitter, met ons komen debatteren om oplossingen te vinden voor de fiscale termijnen van 2023?
  • Wist u ook dat onze minister de uitdagingen van de crisis en onze professionele problemen met ons komt bespreken? Tijdens de twee opleidingsdagen worden tien debatten gehouden.

Verschillende mogelijkheden om te debatteren over onderwerpen die de kern vormen van de huidige actualiteit en/of direct van invloed zijn op onze nabije toekomst …

Het klinkt logisch

Deelnemen is de beste manier om uw betrokkenheid bij ons werk en alles wat we in de afgelopen 14 jaar hebben verwezenlijkt, te tonen. Deze oproep is dus ook een oproep tot mobilisatie.

Wij danken u voor uw aandacht, uw trouw, uw steun en uw enthousiasme ! Want ons beroep, het uwe, is veel meer dan zomaar een beroep.

Actie ondernemen, betrokken zijn, is één ding, steun en medewerking, is iets anders. We waarderen het belang hiervan en danken u nogmaals hartelijk.

Met de meeste hoogachting,


Mots clés