Roadmap 2020: de Stichting ontmoet u graag eind januari

Kom onze vlaggenschip-projecten, prioriteiten en actiepunten voor 2020 ontdekken.

Na een druk 2019 bereiden we de prioriteiten en vlaggenschipprojecten voor 2020 voor. En dat zijn er heel wat.
Zoals u weet is het Forum een stichting die werkt rond de toekomst, en nu al volop actief is. In een tijd waarin alles snel beweegt, is het normaal dat onze gedachten vol voorstellen zitten. Na de goede editie van 2019, zijn we met dezelfde gedrevenheid begonnen aan de voorbereiding van 2020.

Met welke resultaten?
2020 is het begin van een decennium, maar het is ook de voortzetting van de digitale eeuw. Het is dus een nieuw tijdperk, maar het is vooral ook een voortzetting van onze initiatieven, die mits de inspanningen van de Stichting verder zullen worden uitwerken. We hebben enthousiast gewerkt aan de voorbereiding van dit nieuwe jaar. Onze ideeën zijn concreet. Onze projecten zijn nauwkeurig. Onze acties zullen nuttig zijn voor onze professionals.

De prioriteiten en projecten zullen binnenkort aan u gepresenteerd worden. Deze zullen op 23 januari met onze partners en verschillende professionals uit de sector worden gedeeld. We komen dan bij u terug, zodat u er ook kennis van kunt nemen en kunt reageren als u dat wenst. Geïnteresseerd in onze dynamiek? Neem contact met me op en ik beantwoord graag al uw vragen.

Tot binnenkort!

   Tags

   • Beroep
   • Prioriteiten
   • Trends
   • actiepunten