Start nieuw werkjaar

Het is zover, de vakantie is nu echt voorbij...


Met veel plezier gaan we het nieuwe werkjaar tegemoet, en wensen we u zowel professioneel als privé een enthousiast, productief en succesvol jaar toe!


Voor de stichting betekent de start van het nieuwe jaar uiteraard de voorbereiding van van het congres 2019, dé afspraak voor de economische beroepsbeoefenaars die doorgaat in Brussels Expo, Paleis 11, op 20 en 21 november 2019.


U kent het thema van het congres al, en weldra ontdekt u ook het volledige programma. De komende weken kan u alvast op ons rekenen voor een reeks thematische artikels en praktische informatie.


Naar aanloop van het congres zullen we erover waken dat onze periodieke afspraak op dinsdag, wat het e-zine ondertussen is geworden, zijn bestaansreden en specificiteit blijft behouden: een focus op actualiteit, op onderwerpen die een impact hebben op uw dagelijkse beroepsuitoefening, documentatie en informatie-uitwisseling, aandachtspunten, een mix van theorie en praktijk over onderwerpen die relevant en interessant blijken!


Wat ook blijft: onze focus op de toekomst, een analyse van de grote trends en de uitdagingen voor de economische beroepen.

Wat het e-zine betreft zijn we uiteraard steeds bereikbaar voor suggesties: u kan ons eenvoudigweg contacteren via info@forumforthefuture.be.


U kan ons via deze weg ook contacteren indien u actiever wenst deel te nemen aan het e-zine, door onderwerpen aan te reiken of bijdragen te schrijven. Aarzel niet: deel uw suggesties, interessegebieden, specifieke competenties en beschikbaarheden, en wij nemen dan spoedig contact met u op.


Wij danken ook van harte alle auteurs die wezenlijk bijdragen tot het e-zine, dat een centrale plaats inneemt in de community van het Forum for the Future.


Met vriendelijke groet,

Emmanuel Degrève

Voorzitter van de Stichting

Mots clés

Articles recommandés

Hoewel de Belgische economie gezond is, blijft het toenemende begrotingstekort een zwarte vlek, zoals blijkt uit het jaarverslag 2023 van de Nationale Bank.

Vraag nu jouw CrossRoads subsidie aan

Intrisieke motivatie om duurzaam ondernemen ? Het bijdraagt aan employer branding !