Summer is calling: we nemen een korte pauze!

De zomervakantie is aangebroken: ze begint op 9 augustus en eindigt begin september.

Wat kan u tijdens deze periode van ons verwachten?

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief zal in de maand augustus niet verschijnen. Na de laatste editie van deze week, lassen we een welverdiende zomerstop in.

Natuurlijk betekent dit niet dat we volledig stoppen met werken en dat u de komende drie weken geen e-mails meer van ons zult ontvangen.

Verre van dat! U wordt de rest van de zomer nog steeds per e-mail op de hoogte gehouden van bijvoorbeeld nieuws van “offfcourse” en/of andere belangrijke en relevante berichten.

Blog

Ook tijdens deze zomervakantie blijven we de actualiteit opvolgen. Met relevante artikels en

Het versterken van profielen, kennis en vaardigheden, het verfijnen van ideeën, het delen van inspiratiebronnen, het ontdekken van nieuwe perspectieven, het ondersteunen van onze waarden, ons imago en onze cultuur vormen de kern van onze toewijding aan het beroep.

Blijf onze blog regelmatig raadplegen. Beter nog, aarzel niet om uw persoonlijke bijdragen toe te voegen en contacteer ons: roger.lassaux@forumforthefuture.be.

De nieuwsbrief en blog zijn weer volledig operationeel op 5 september. Goede communicatie is een belangrijk onderdeel van de manier waarop we met jullie samenwerken. In dit back-to-school nummer, gaan we dieper in op onze deelname aan het tweede ITAA congres en natuurlijk zullen we het ook hebben over het Virtual Forum dat eind november zal doorgaan.

Nu deze praktische details zijn toegelicht, rest het FFF-team niets anders dan u een fijne vakantie toe te wensen of indien uw vakantie als voorbij is, mooie herinneringen op te halen.

Tot weldra!

Mots clés