Waarom u het congres absoluut niet mag missen!

Met een lockdown in het vooruitzicht, is het organiseren van een congres in de virtuele vorm vanzelfsprekend! Of op zijn minst toch relatief vanzelfsprekend... Hieronder een aantal redenen!


Vorig jaar mochten we meer dan 4 000 deelnemers verwelkomen in de Heizelpaleizen, allen met als doel: kennis opdoen, contacten leggen, ervaringen uitwisselen, nieuwe tools ontdekken… Het congres verliep heel intuïtief: het programma in een klik raadpleegbaar, de zalen overzichtelijk opgedeeld en terug te vinden en elke partner en standhouder laagdrempelig toegankelijk mits een korte wandeling doorheen het paleis of op afspraak. Het onthaal was zeer hartelijk, de hosts bijzonder opgetogen met uw komst… een ideale formule!


Lockdown… niet weer!


Dat is dit jaar allemaal onmogelijk… We zijn weer op weg naar een lockdown. Die vrees lijkt althans elke dag gegronder. Een virtueel congres is in de eerste plaats covid-proof. Een oplossing om opleidingen aan te bieden en ontmoetingen mogelijk te maken, zonder enig gezondheidsrisico.


Daarnaast bieden we hiermee ook flexibiliteit: het programma wordt verdeeld over 4 dagen, met een mooie spreiding en opbouw. Meer dan 250 sessies zijn vrij toegankelijk met een ticket voor 4 dagen. U kan 2 uur per dag een bezoek brengen aan het virtuele congres en opleiding volgen, en op die manier 8 uur permanente vorming verkrijgen… Maar dat is niet alles…


Een uniek platform, op maat ontworpen


Naast een bijna onbeperkt aanbod aan opleiding voor de technici onder ons, bieden we het digitale congres ook aan in de vorm van een digitaal congrescentrum. Elke belangrijke actor uit onze sector zal aanwezig zijn. Al zal dat achter een digitale stand zijn. Elke standhouder stelt er zijn producten en diensten aan u voor, met speciale aanbiedingen, demonstraties, uitwisselingsmogelijkheden (breakout-sessies) en zoveel meer.


Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om te communiceren met de standhouders: op afspraak, via chat, demonstratie, mail… iedereen beschikt over de mogelijkheid om vrij te communiceren via de gewenste kanalen.


Een televisiekanaal en uitwisseling


Naast het digitale congrescentrum, bieden we gedurende 4 dagen ook een televisiekanaal aan. We ontvangen er prominente sprekers uit de sector, die er komen vertellen over hun visie, hun succesformules en tips met ons delen. Dit kanaal zal dus het eerste kanaal zijn dat volledig in het teken staat van de economische beroepsbeoefenaars.


Tijdens het congres kan u uiteraard ook contact opnemen met uw confraters, individueel of in groep.

Aan de hand van een documentatiecentrum heeft u de mogelijkheid om interessante documentatie te bewaren die u doorheen het congres verzamelt.


Een virtueel aanbod dat aan al uw verwachtingen voldoet


Het platform is volledig ontworpen voor onze beroepsbeoefenaars, door een stichting die ten dienste staat van deze beroepsbeoefenaars. Het resultaat daarvan is veelbelovend. Een digitale ontmoeting kan geen fysiek congres vervangen… Maar dat is ook niet onze ambitie. In heel wat opzichten zal de digitale versie ‘beter’ zijn… En voor alle andere opzichten, waarin we menselijk en rechtstreeks contact nodig hebben, zullen we een jaar moeten wachten… met dien verstande dat we u hiermee toch het beste van beide werelden aanbieden.


Twijfelt u nog? Onmogelijk!

Mots clés