#oFFFcourse | MAANDAG ACTUA-TIME #5 | Een buitengewoon panel!

Aanstaande maandag 3 oktober om 12.30 uur verwelkomt het Forum for the Future 4 VOORAANSTAANDE sprekers in dé TV studio van de economische beroepen. Onder leiding van meester Jan TUERLINCKX zal er gedebatteerd worden over de belastinghervorming van minister VAN PETEGHEM: "Blauwdruk-Fiscale hervorming".

De hoofdlijnen van dit project, centraal in de actualiteit, zijn algemeen bekend. Net als de doelstellingen en ambities van de minister.

De kaarten op tafel leggen, in alle openheid, betekent niet dat we alles weten. Verre van! Meer dan ooit is het nu tijd voor een debat, in alle objectiviteit, maar zonder concessies. Om twijfels weg te nemen, de reflectie over verschillende thema's te verdiepen en duidelijke en praktische conclusies te trekken, leek het ons essentieel om belangrijke experts rond de tafel te verzamelen.


Wie zijn deze experts?

- JAN TUERLINCKX: Advocaat, gespecialiseerd in fiscaal recht en vennootschapsrecht. Hij is stichtend vennoot van Tuerlinckx Tax Lawyers en neemt 1 keer per maand graag de rol van moderator op zich tijdens de Live uitzendingen Maandag Actua time.

- VANDEN BERGHE Steven: Ex-voorzitter van Dienst Voorafgaande beslissingen in fiscale zaken (DVB) en op dit moment collegelid van de DVB. Hij is ook lid van de Hoge Raad voor Financiële Diensten en Belastingdienst en regelmatig spreker op fiscale seminaries.

- VANBIERVLIET Carl: Certified Tax Accountant & partner @VANDELANOTTE

- VERBANCK Peter: Gecertificeerd belastingadviseur @Verbanck, Plas & Partners

- DELANOTE Mark: Advocaat in fiscaal recht @Delanote Law. De Gentse professor werd aangesteld als coördinator van de grote fiscale hervorming.

U hebt het dus begrepen, een niet te missen debat! Schrijf nu GRATIS in via het platform #oFFFcourse.​

Kan u niet aanwezig zijn tijdens de LIVE uitzending? Geen probleem, de REPLAY is beschikbaar tot 31 december 2022. Bekijk het debat waar en wanneer u maar wilt!

Gratis deelname en ITAA-certificaat (75 minuten) indien u slaagt voor de eindtest.

We kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen aanstaande maandag!

Mots clés

Articles recommandés

"Le droit à l'erreur", het recht om fiscale fouten te maken.

Securex introduceert welzijnsplatform

Fiscale pacificatie