BEZOEK POM OP STAND I-44 & GENIET VAN UW GRATIS GIN & TONIC

Avant-première POM Pro

Ontdek als eerste POM Pro: dé ultieme time-saver voor de inkomende factuuradministratie van zelfstandigen en kleine ondernemingen. Maak kennis met ons partnerprogramma (en verdienmodel!) voor accountants.

Samenwerking met Syneton

Binnenkort wordt de POM-betaalknop geïntegreerd in de Admin-IS en Admin-Consult software van Syneton. Uw klanten genieten zo van meer betaalgemak en u wordt sneller & correcter betaald. Kom langs op onze stand voor een demo!

Hoe helpt POM u om beter samen te werken met uw klanten?

Op die vraag gaan we dieper in tijdens onze pitch sessies op FFF op 22 november. Op 5 minuten tijd lichten we er ons productaanbod toe.
 • Wanneer? In de voormiddag tussen 11u30 en 12u en in de namiddag tussen 16u30 en 17u.
 • Waar? Zaal Porto
Meer info is beschikbaar op de website van Forum for the Future.

Over POM

POM stelt e-facturatie - en betaaltechnologie ter beschikking aan bedrijven en organisaties om hun klantenfacturatie te moderniseren en kostenefficiënter te maken.

POM's klantenbestand bevat oa. energiebedrijven (EDF Luminus, OCTA+), professionele dienstverleners (Xerius, Liantis), verzekeraars (DAS), overheidsinstellingen (Stad Antwerpen), ... maar ook ziekenhuizen, scholen en sportclubs.

De POM app maakt het als enige in België mogelijk àlle facturen - digitaal én papier, van eender welke leverancier - in alle eenvoud mobiel te betalen. De app is gratis te downloaden in de App Store en op Google Play.

POM werd opgericht door Johannes Vermeire en Tom Totté, oude rotten uit de wereld der e-facturatie met maar één ambitieuze ondernemersdroom: een betaaloplossing op de markt brengen die consumenten, zelfstandigen en bedrijven in staat stelt eenvoudig en zonder frustratie de dagelijkse factuurbetalingen te volbrengen.

   Tags

   • Beroep
   • Congres FFF