De sector neemt afscheid van een icoon. Raymond Krockaert is overleden

De sector neemt afscheid van een icoon. De Stichting Forum For the Future verneemt van Gérard Delvaux en de beroepsvereniging ‘Ordre des Experts-comptables et comptables brevetés de Belgique’ het overlijden van Raymond Krockaert.

Raymond Krockaert heeft veel betekend voor ons beroep. Wij betuigen ons diepste medeleven aan zijn familie, echtgenote Ninette, naasten, vrienden en confraters.

Een periode van rouw herleidt alles tot de essentie. We beseffen dat het de acties van elke dag zijn, die een onuitwisbaar spoor nalaten... Dat had Raymond Krockaert goed begrepen. Weinig beroepsbeoefenaars hadden zo’n betekenisvolle en duurzame impact op het beroep. Samen met ‘mentor’ Joseph Colleye, was hij betrokken bij de evolutie van de instituten, met als doel een ambitieuze, confraternele en dienstverlenende functie voor de leden uit te bouwen.

Diezelfde lijn werd voortgezet door Gérard Delvaux en Micheline Claes, de volgende generatie. Wij willen ook hen een hart onder de riem steken en ons medeleven betuigen.

We kunnen geen betere hulde brengen aan Raymond Krockaert dan door jullie uit te nodigen de toespraak te lezen die werd geschreven ter gelegenheid van de toekenning van de tweede award voor het beroep, uitgereikt op 2 december 2013.

ProfessionF.F.F.Raymond Krockaert ontvangt de tweede grote award voor het beroep!

De beroepsvereniging Ordre des Experts-comptables et comptables brevetés de Belgique’, waarvan hij al vele jaren voorzitter was, bracht hem toen hulde.

Een rouwregister werd geopend bij de beroepsvereniging.

Indien u uw medeleven wil betuigen, kan u deze per mail bezorgen aan gerard.delvaux@oeccbb.be. Ze zullen worden toegevoegd aan het register, dat zal worden overhandigd aan zijn echtgenote.

Mots clés