Welkom

Beste,


Het is officieel: over enkele uren gaan de deuren van Paleis 11 open in de Heizelpaleizen! We verwelkomen u dan op het Congres 2019 van de stichting Forum for the Future.


Een eerste positieve vaststelling: u bent steeds talrijker aanwezig op dit congres. Verschillende factoren verklaren het succes van deze bijeenkomst van de economische beroepsbeoefenaars.


We namen dit jaar de tijd om een stap terug te nemen en de evolutie te bekijken: we stelden eerst en vooral vast dat het congres altijd in beweging was. Met een kritische blik op ons aanbod en de structuur, hebben we doorheen de edities steeds nieuwe elementen geïntroduceerd, maar steeds de hoofdlijnen bewaakt: namelijk de wens om te streven naar excellentie, kwaliteit, informatie die zo dicht mogelijk bij uw noden en bezorgdheden aanleunt. Innoveren om te verbeteren, formats aanpassen... een verankerde dynamiek die dit jaar onder meer uitmondt in de focus op de menselijke factor, bekeken vanuit de verschillende relaties en gedragscompetenties.


Voor u die deelneemt, is het natuurlijk eerst en vooral een ideale opportuniteit om vorming te volgen, nieuwe kennis te verwerven, praktische tools te ontdekken en uw expertisegebied uit te breiden. U verneemt er het belangrijkste van technische en/of actuele onderwerpen, van deskundige sprekers die u heldere en relevante informatie aanbieden, die u ongetwijfeld van pas zal komen om u te begeleiden bij het uitoefenen van uw werkzaamheden.


Naast dit ‘technisch’ luik, bieden de ontmoetingen en uitwisselingsmomenten van zowel kennis als van ervaring tussen deelnemers en partners, een onnavolgbare bron van verrijking en positieve energie.


Het congres biedt nog een andere belangrijke dimensie: elementen om rekening mee te houden bij de analyse en reflectie over de toekomst van het beroep... elementen waarmee u rekening moet houden in het kader van de veranderingen die een impact hebben op de kantoren van vandaag en morgen, op de beste manier om de toekomst met sereniteit het hoofd te bieden en mogelijke opportuniteiten te vatten.


Laat ons onze passie voor dit beroep delen. Ik zou bijzonder verheugd zijn u morgen te mogen ontmoeten tijdens het Forum!


Emmanuel DEGREVE

Voorzitter van de stichting ‘Forum for the Future’

Mots clés