We zijn met vakantie van 10 augustus tot 1 september. Dat betekent niet dat we u vergeten ...

Velen onder ons zijn momenteel waarschijnlijk met vakantie. Zo ook de redactie van de Stichting. Dit betekent niet dat er niet gewerkt wordt, integendeel!

U hebt wellicht de laatste ontwikkelingen in onze virtuele omgeving "Offf course" al opgemerkt. De nieuwe versie van ons virtueel platform is nu beschikbaar via de link offfcourse.be. De volledige catalogus van opleidingen en uitzendingen zijn gemakkelijker toegankelijk. U kan er tevens het programma voor het komende seizoen ontdekken.

Hoe zit het met het Virtueel Congres 2022? Er wordt reeds hard aan gewerkt ... meer details volgen binnenkort. Het congres zal plaatsvinden in een vernieuwd formaat om elk van u te behagen, zonder alle stress van ergens aanwezig te moeten zijn ...

Aarzel niet om onze blog dagelijks te bezoeken. U vindt er zeker en vast iets dat u interesseert, dat u kan informeren, en waarom niet, dat een antwoord op uw vragen kan bieden!

U kan steeds contact met ons opnemen via info@forumforthefuture.be. Wij bekijken hoe wij u het beste kunnen antwoorden, gezien de beperkte bezetting tijdens deze vakantieperiode.

Goed nieuws: op 5 september is onze wekelijkse nieuwsbrief terug uit vakantie, met heel wat gerichte informatie, bekende auteurs, primeurs en nieuwe trends, studies, praktische informatie en nieuwe inzichten..

Tot binnenkort ...

Mots clés

Articles recommandés

Werkbonus : recente wijzigingen !

Summer is calling: we nemen een korte pauze!