Europese maand van de cyberveiligheid ...

Bescherm jezelf online in het digitale tijdperk : kijk naar tal van activiteiten in het kader van de Europese maand van de cyberveiligheid...

De Europese maand van de cyberveiligheid, met de hashtag #ThinkB4UClick, focust op goede onlinepraktijken en hoe je jezelf kunt beschermen tegen een cyberaanval.

Het is al lang geen nieuws meer dat de wereld steeds digitaler wordt. En die evolutie is nog duidelijker en sneller geworden sinds de coronaviruscrisis. Alles gebeurt nu online en daarom moeten we internetgebruikers en bedrijven meer dan ooit sensibiliseren en opleiden zodat zij zich kunnen beschermen tegen mogelijke cyberaanvallen.

Bedoeling van de campagne van dit jaar is ervoor te zorgen dat iedereen zich bewust is van de potentiële cyberveiligheidsrisico's en weet hoe zich online ertegen te wapenen.

In oktober 2021 zijn in heel Europa tal van workshops, webinars, uitdagingen en activiteiten gepland om internetgebruikers en ondernemingen te informeren over het belang van cyberbeveiliging.



Voor meer informatie kun je terecht op https://cybersecuritymonth.eu/

> Pressrelease

> Think Before U Click’

Bron: FOD Economie, nieuws, 1 oktober 2021

Mots clés

Articles recommandés

Twee derde van de woningen wordt door hun eigenaar bewoond

Bedrijfscashflow: hoe kun je die verbeteren?